Fotoclub Steenbergen kijkt terug op een geslaagd weekend

STEENBERGEN – Jaarlijks organiseert Fotoclub Steenbergen een expositie vol eigen werk. In de inmiddels vertrouwde Gummarusschool stellen alle leden hun beste werk tentoon. Telkens weer weten de fotografen te verrassen. Tijdens de expositie zaterdag én zondag gaven ze graag uitleg over hun tentoongestelde werk.

Goed bezocht

Afgelopen weekend was de jaarlijkse expositie van Fotoclub Steenbergen in de Gummarusschool. Zaterdag om 11 uur is de officiële opening verricht door wethouder Esther Prent. Zowel op zaterdag als op zondag wisten de bezoekers de expositie goed te vinden. Ruim 380 bezoekers hebben een stembriefje ingevuld en een keuze gemaakt uit de ruim 100 geëxposeerde foto’s en zeven Audio Visuele series.

De winnaars zijn

Bij de AV- series heeft gewonnen: Hans Seuters met zijn prachtige serie over de Noordpool. Bij de foto’s heeft het publiek gekozen voor de foto van Astrid Bouman: “Dorith”. Tweede is geëindigd Jan Noorlander met: “het wijzende kind” en derde is geëindigd Mariëlle de Kock met haar stilleven: “bestek met doperwten”. De kinderjury heeft gekozen voor Clint Marshall: “zonsondergang New York”. Fotoclub Steenbergen kijkt terug op een geslaagd weekend.