Honderd foto’s op expositie van Fotoclub Steenbergen

Steenbergse Courant 7-4-2023:

STEENBERGEN – Zaterdag 15 april opent wethouder Esther Prent de fototentoonstelling van Fotoclub Steenbergen in de Gummarusschool aan de Esdoornstraat in wijk Zuid. Belangstellenden zijn deze zaterdag en de zondag welkom bij de gratis toegankelijke expositie.
Jaarlijks trekt de expositie van de inmiddels ruim 45 jarige fotoclub zo’n 400 bezoekers. Die komen af op de foto’s van bijzondere kwaliteit die de leden van de fotoclub voor iedere expositie aanleveren. Ook worden aantrekkelijke audiovisuele presentaties getoond. Dat geldt ook voor de speciale themafoto’s die zijn gemaakt naar aanleiding van een gedicht of songtekst.
Bezoekers wordt gevraagd of ze een stem willen uitbrengen voor de publieksprijs die wordt uitgereikt voor de als beste gekozen foto en AV-serie. De openingstijden van de fototentoonstelling zijn op zaterdag tussen 11:00 en 18:00 uur, terwijl op zondag bezoekers welkom zijn tussen 11:00 en 17:00 uur. Meer info over Fotoclub Steenbergen is te vinden op www.fotoclubsteenbergen.nl.
Foto: een bijzondere opname die Fotoclub Steenbergen heeft gebruikt voor het affiche waarmee de expositie op 15 en 16 april wordt aangekondigd.